X
    Categories: Novinky

Balíček kozmetickej prvej pomoci na svadbu

Ak sa chystáte na svoj veľký deň, mali by ste si pripraviť balíček kozmetickej prvej pomoci na svadbu, pretože vás čaká naozaj niekoľko náročných hodín. Samozrejme ráno sa o vás postarajú kozmetička a kaderníčka, ale zase počas dňa sa vám trochu make-up zmyje, vlasy rozstrapatí vietor a podobne. Práve pre takéto prípady by ste mali byť pripravení s balíčkom prvej pomoci. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, čo všetko by ste si do takéhoto balíčka mali pribaliť.

Parfum pre výnimočný deň

V tento výnimočný deň by ste mali aj výnimočne voňať, a preto si kúpte špeciálny parfum. Čo napríklad svadobný parfum od Coco Chanel, a to ako pre ženu, tak aj pre muža. Nevesta sa môže navoňať treba parfumom Chanel Gabrielle a ženích naopak Chanel Allure Homme Sport. Oba parfumy vonia exkluzívne a pre deň, ako je svadba, sa rozhodne hodia.

Pred svadbou sa ešte zafarbite

Ak chcete vyzerať ako princezná, dbajte aj na svoje vlasy. V prípade, že vám už nezostáva čas zájsť sa nafarbiť ku kaderníčke, nevadí, pretože existujú šetrné farby na vlasy od L’Oréal, napríklad Casting Crѐme Gloss. Zohnať sa dajú rôzne farby, takže nezáleží na tom, či ste blondína, bruneta, alebo ryšavka.

Do balíčka ešte niečo pre ženícha

Rovnako ako nevesta, tak aj ženích sa chce o seba starať. Páni, al máte dlhšie fúzy, rozhodne sa oplatí investovať do prípravkov na fúzy. Pribaľte si do kozmetického balíčka balzam, vosk či olej na bradu pre ženícha. Pred fotením sa trochu upravte a nechajte si tak zvečniť svoj úžasný deň.

Ak si chcete objednať kozmetiku, pozrite sa do pestrého produktového portfólia Notino. Ide o internetový obchod, kde na vás okrem iného čakajú aj atraktívne zľavy na parfumy, vlasovú aj pleťovú kozmetiku. Vybrať si môžete z mnohých značiek. Tak neváhajte a pustite sa do objednávania.

nasvadbe:
Related Post