X

Oblečenie ktoré pristane každej žene. Hľadáte skvelo padnúce šaty na oslavu, párty alebo rodinné stretnutie? Inšpirujte sa!

Pekné a praktické šaty sú neoddeliteľnou súčasťou mnohých dámskych šatníkov. Šaty ponúkajú všetko v jednom a sú obľúbené pre svoju ženskú estetiku a schopnosť vytvoriť elegantný outfit bez akéhokoľvek zdĺhavého skúšania a kombinovania vrchných a spodných dielov oblečenia.

Samozrejme, druhov šiat je veľa a jedny vám stačiť nebudú. Vybrať si môžete z množstva štýlov – univerzálne šaty, ktoré sú vhodné na bežné nosenie, no chýbať by vám nemali ani šaty na oslavu, prípadne šaty na párty, v ktorých budete večer za hviezdu. K dispozícii je široká škála, ale ako si vybrať tie pravé? V tomto článku vám predstavíme niekoľko typov, šiat, ktoré sú aktuálne v móde, no zaradili sem aj nadčasové kúsky, ktoré využije každá žena. Áno, aj tá, ktorá nosí väčšinu času nohavice a šatám sa vždy oblúkom vyhýbala.

Svieže mini

Teplé počasie nás bude ešte nejaký čas tešiť, tak prečo sa „škvariť” v dlhých veciach? Mladšie dámy a slečny by to mali využiť a staviť na svieže letné mini šaty. A hlavne – nebojte sa farieb. Zahaľte sa do žiarivých odtieňov, v ktorých pekne vynikne opálená pokožka. A čo sa týka strihu, je len na vás, čo preferujete.

Ženy so širšími ramenami by sa mali vyhýbať šatám s veľkými ramienkami, pretože ich môžu opticky zväčšiť. Ak máte rady jemnú romantiku, oblečte si šaty s odhalenými ramenami, no hitom sú aktuálne aj volániky a nazbierané ramená.

Šaty na rodinné stretnutie a oslavy

To je jednoducho must-have kúsok. Či už ste alebo nie ste šatový typ dámy, minimálne by ste mali mať v šatníku spoločenské šaty, ktoré si môžete obliecť na rôzne rodinné udalosti – krst, narodeniny, promócie, svadbu. V ponuke Wearmee nájdete jedinečné kúsky, spomedzi ktorých si vyberie každá dáma.

A ak sa chystáte na oslavu, odviažte sa a zabudnite na nudnú čiernu. Vhodne zvolené farby vám dodajú život a môžete si byť isté, že nebudete za šedú myšku. Ženské krivky podporia napríklad šifónové šaty s jemnými puff rukávmi a výstužou na prsiach s voľne padajúcou sukňou v krvavo červenej alebo decentnej ružovej farbe.

Výrazné vzory

Vďaka výrazným šatám nebudete musieť tráviť hodiny s dilemou dve hodiny pred šatníkom, pretože všetku prácu urobia za vás. Preferujete skôr obtiahnuté alebo voľné vzdušné šaty so stiahnutým pásom? Záleží na tom, aký ste typ postavy, druhý variant polichotí každej dáme, zakryje prípadné nedokonalosti a vytvorí peknú ženskú siluetu. Škála vzorov je bohatá, no tento rok sú absolútny trendom kvetinové potlače. Kvety a ženy = to je kombinácia, ktorá nikdy neomrzí a vždy vyčaruje decentný look.

Za zmienku stoja aj šaty so zvieracím vzorom, no to, čo teraz najviac fičí, sú indické a boho vzory. Na teplé letné večery ide o top voľbu. Pamätajte, že menej je viac a k vzorovaným šatám stačí zvoliť jemné doplnky, kabelku a topánky v neutrálnych tónoch, aby výsledný outfit nepôsobil prekombinovane.

 

nasvadbe:
Related Post