X

Trendy v svadobných účesoch na rok 2021

Všetci máme za sebou ťažké mesiace, ktoré dali zabrať nielen našej psychike, ale často aj samotným vzťahom. Množstvo vecí, ktoré sme si predtým mohli bežne dopriať, bolo prísne regulovaných alebo celkom zakázaných. Takto nejak to bolo aj so svadbami. Zdá sa však, že s príchodom teplých letných dní svitá na lepšie časy aj párom, ktoré si svoje ÁNO chcú povedať aj s trochou noblesy a dokonalosti v každom detaile, svadobný účes nevynímajúc.

Dlhé či krátke, hlavne nech pôsobia prirodzene

Hoci by sa mohlo zdať, že súčasné svadobné trendy sa budú prikláňať smerom k extravagancii, nie je to tak. Obraz súčasnej nevesty pôsobí veľmi prirodzene, šarmantne, no dosť bohémsky na to, aby k sebe pritiahol všetky pohľady hostí. To platí aj o účesoch. Je celkom jedno, či sú vlasy krátke alebo dlhé. Dôležité je, aby bola zachovaná jednoduchosť účesu a prirodzená krása vlasov. Tým, samozrejme, nechceme povedať, že vlasy budú neupravené. Avšak dokonalé drdoly a veľkolepé zložité účesy s množstvom stylingu nie sú práve tým, čo do trendov na rok 2021 zapadá. V prípade, že si neviete dať rady, skôr ako si sadnete do kaderníckeho kresla, poraďte sa so svojou kaderníčkou o tom, čo by sa hodilo práve vám.

Vietor vo vlasoch

Každá nevesta túži po tom, aby deň, keď povie áno láske svojho života, bol nezabudnuteľným. Rovnako nezabudnuteľný však musí byť aj jej účes. Vo vašom kaderníctve vám určite poradia, avšak nie je žiadnym tajomstvom, že dlhé vlasy dávajú oveľa väčší priestor na tvorbu a tvarovanie účesov. Veľké nadýchané vlny voľne padajúce na plecia nevesty, dozdobené kvetmi, jemnými perlami či čelenkou sú presne tým typom účesu, ktorý teraz letí. Akoby rozfúkané letným vánkom, a pritom dokonalé a krásne. Ani taký drdol nie je celkom tabu, len ho treba trochu rozstrapatiť, kde-tu nechať voľne padať pramienok vlasov a prizdobiť ho kvietkami či kamienkami. Aj jednoduchý klasický vrkoč môže po rafinovanom zásahu kaderníka vyzerať ako hotové umelecké dielo. Dozdobený sponkami a nedbalo vyčnievajúcimi pramienkami bude pôsobiť veľmi prirodzene.

Účes musí korešpondovať so šatami

Pri všetkom tom plánovaní dokonalosti však netreba zabúdať na to, že krása je v jednoduchosti. Aj samotný účes je treba voliť tak, aby sedel k tvaru a črtám tváre či štýlu svadobných šiat. Ak má nevesta svadbu v romantickom štýle, nezvolí si predsa strohý a nevýrazný drdol. A naopak, pokiaľ budú jej šaty veľmi jednoduché, skôr v dedinskom štýle, kreatívne zapletený vrkoč len vyzdvihne jej šarm a prirodzenosť.

Účesy neviest vždy boli a budú tým, čo bude udávať trendy na celú svadobnú sezónu. Nie je na tom nič zvláštne, dokonca to mnohým nerozhodným devám uľahčí ťažké a dlhé plánovanie tohto jedinečného dňa. Nechajme preto vlasy vyniknúť. Nech sú skutočnou ozdobou nevesty a nech pritiahnu nielen pohľady svadobných hostí, ale aj po rokoch, pri pohľade na svadobné fotky, trochu rozbúšia srdiečka a šklbnú kútikmi úst.

 

nasvadbe:
Related Post