X

Dizajn snubných prsteňov na svadobný obrad: aktuálne trendy

Tieto ozdoby sa nosia roky, pripomínajú prvý deň rodinného života, milovanú osobu, nadzmyslové odtiene nehy a lásky. Dizajnu snubných prsteňov venujú klenotníci osobitnú pozornosť: pred schválením náčrtu je potrebné zohľadniť mnohé nuansy.

Funkčnosť svadobných obrúčok

Šoférovanie auta, jachting, turistika, kitesurfing, potápanie sú bežné aktivity našej generácie. Snubné prstene by nemali spôsobiť zranenie, nepohodlie, poškriabať pokožku alebo sa zachytiť o vlasy a pančucháče.

Trendy modely snubných prsteňov sa vyznačujú zdržanlivým minimalizmom:

  • čím tenší je zlatý okraj, tým lepšie; hrúbka výrobku je až 2,5 mm, inak sú susedné prsty nepríjemné;
  • šírka pánskych obrúčok 4-7 mm, dámskych 2-4 mm;
  • minimum reliéfnej výzdoby, riziko straty diamantu či zachytenia o háčik na oblečení.

Štvorcové snubné prstene s retiazkami, diamantovými tvárami, zložitým dizajnom vzbudzujú záujem novomanželov, ale sú vhodné pre málokto. Zaujímavé modely s narážkami na Mobius Strip, drobný reliéf bočnej časti, sotva badateľný odklon od klasického tvaru plochého kovového ráfika.

Dva odtiene zlata v jednom šperku

Poprední svetoví klenotníci už niekoľko rokov podporujú módu spájania dvoch odtieňov zlata v jednom šperku. Táto technika vám umožňuje vytvoriť jedinečnú dekoráciu s minimálnym dekorom. Prúžky bieleho zlata prechádzajú do ružového alebo žltého. Zlato iného odtieňa je prispájkované miniatúrnym pásom po celej ploche ráfika.

Diamanty a moissanity v snubných prsteňoch

Drahé kamene účinne zdôrazňujú exkluzivitu dekorácie. Z pásikov zlata a malých diamantov vytvárajú klenotníci šperkárske balady: rozsypané hviezdy, kvapky dažďa, kríže, srdcia, rytmus metropoly, pragmatické hi-tech či rafinované art deco.

Transparentné kamene sú univerzálne, vhodné pre akékoľvek pohlavie, odtieň pokožky, vlasov a očí; harmonicky doplní akýkoľvek outfit, od biznisu až po bielu kravatu. Hlavnou vecou je zabezpečiť trvanlivosť upevnenia šumivých kameňov:

  • pozdĺž zlatého pásu dizajnéri EGNE fixujú niekoľko kameňov technikou Pave and canal, ktorá si vyžaduje extrémnu presnosť;
  • sólo diamanty nevyčnievajú za okraj produktu;
  • moissanit a diamant majú najvyššie koeficienty tvrdosti na Mohsovej stupnici, klenotníci bezpečne fixujú kameň v kove pod vysokým tlakom.

Zvážte diamantové snubné prstene ako bezpečnú investíciu: hodnota drahých kovov a drahých kameňov s istotou prevyšuje index inflácie.

nasvadbe:
Related Post