X

Zoznam svadobných darov vám pomôže vyhnúť sa tomu, že dostane rovnaký dar viackrát

Tradícia obdarovať novomanželov svadobným darom pretrvala dodnes. Ak máme väčšiu rodinu, je pomerne ťažké zorganizovať, aby sme nedostali rovnakú vec viackrát. Nikto nechce tri sady hrncov, dva kuchynské roboty a štyri vysávače. Moderná online doba nám však pomáha aj v tomto – vďaka aplikácie Tomikup usmerníte aj svadobných hostí s ich darmi.

So svadbou sú starosti a vyžaduje veľa príprav

Tešíme sa, súčasne je to ale veľký stres. Neuľahčujú nám to ani ľudia okolo. Je príjemné, že majú snahu prispieť nám darmi na chod domácnosti, Stále však nie je zvykom darovať iba peniaze a novomanželia dostávajú vecné dary. Vo chvíli, keď riešime záležitosti okolo svadby, nám potom neustále zvoní telefón, čo si ako svadobný dar prajeme. S tetou, s ktorou sme sa nerozprávali niekoľko rokov, strávime na telefóne aj hodinu. Pritom práve teraz sme sa potrebovali hodinu venovať prípravám na svadbu. Aplikácia Tomikup nám dokáže pomôcť s organizáciou výberu a nákupu svadobných darov. Systém funguje ako rezervácia svadobných darov.

Vravíte si, že vaša babička ani teta žiadnu aplikáciu nezvládnu?

Nenechajte sa spliesť. Ide o skutočne veľmi jednoduchý systém, ktorý obslúži úplne každý. Trebárs aj len cez mobil. V aplikácii Tomikup si vytvoríte vlastný zoznam prianí, teda vecí, ktorý oceníte ako svadobný dar. Tento zoznam potom odošlete svadobčanom e-mailom. Môžete si ho tiež vystaviť na svojom svadobnom webe. Tento zoznam máte možnosť kedykoľvek aktualizovať, a to aj po odoslaní.

Dajte svadobčanom možnosť vybrať každý dar len raz

Zoznam svadobných darov funguje ako rezervačný systém. Svadobčania si vyberajú sami z aktuálneho zoznamu a rovnakú položku nie je možné vybrať viackrát. Aplikácia je veľmi jednoduchá, intuitívna na pochopenie, a jej vytvorenie je veľmi rýchle. Využiť ju môžete úplne zadarmo.

nasvadbe:
Related Post