X

Svadobné obrúčky na celý život

Tradícia nosenia svadobných obrúčok je skutočne obdivuhodná, keďže ich nosili už starí Egypťania! Dokonca, mnoho odborníkov sa domnieva, že práve oni stoja za ich vznikom, čo však môže, ale aj nemusí byť pravda. Obrúčka sa tradične nosí na štvrtom prste ľavej ruky, pretože sa predpokladá, že tento konkrétny prst je priamo prepojený so srdcom. Svadobný prsteň, resp. obrúčka symbolizuje spojenie dvoch ľudí v posvätnom zväzku manželstva, a práve preto by sme ich výberu mali venovať dostatok pozornosti. Pretože vy a váš manžel budete mať po zvyšok svojho života len jeden pár prsteňov, výber nie je niečo, čo by sa malo brať na ľahkú váhu. Existuje totiž mnoho štýlov, farieb či materiálových prevedení, z ktorých si môžete vybrať vaše vysnívané svadobné obrúčky. Tak čo poviete, necháte sa inšpirovať?

Gravírovanie – áno či nie?

Gravírovanie je skvelým spôsobom ako pridať osobné prvky na prsteň, vďaka ktorým bude vyrobený špeciálne pre vás. Dátum svadby, prvého bozku či vaše iniciály sú len niektoré z nápadov, ktoré môžete praktizovať v prípade gravírovania aj vy. Výhodou je, že takto sa stáva prsteň originálnym kúskom, ktorý nemá nikto iný, len vy!

Rovnaké svadobné obrúčky už nie sú „in“

Predstavte si jemný nesúlad medzi vašim a partnerovým prsteňom. Či v spôsobe spracovania materiálového prevedenia či drobných prvkov trebárs v podobe kamienkov. Takto budete mať dokonalé obrúčky, ktoré sa budú navzájom dopĺňať, rovnako ako sa žena a muž dopĺňajú po celý život.

Platina – jemná, elegantná a nadčasová

Platina má na rozdiel od zlata a striebra pomerne nedávnu históriu. Ide o moderný materiál, ktorý vyniká svojou jemne striebornou farbou a vysokou žiarivosťou, pričom za zmienku stojí fakt, že svadobné obrúčky z platiny nikdy nevyblednú. Využite aj vy služby profesionálov od Egne, ktorí sa môžu pochváliť viac ako 30 ročnou tradíciou, výbornými referenciami a prvotriednymi produktami, ktoré naplnia očakávania aj najnáročnejších zákazníkov.

 

nasvadbe:
Related Post