X

Aké sú výhody komplexného čistenia?

Aké sú výhody komplexného čistenia?

Ak ste niekedy stavali dom, viete, že každú prácu musí vykonávať odborník. Na stavbe sa striedajú partie tesárov, elektrikárov, murárov, obkladačov.

Nie je v silách, ani schopnostiach zabezpečiť, aby jeden človek bol skvelý elektrikár a ešte lepší bagrista.

Pri čistení firiem alebo domácností je tiež vhodné, aby ju vykonávala jedna partia. Ak plánujete vytepovať koberce ale premýšľate napr. nad čistením garáže spojte to dokopy. Ak je firma už na mieste, vie svojimi službami pokryť komplexné čistenie, od auta, cez okná, až po sedačku.

Aké služby v rámci čistenia si domácnosti a firmy najčastejšie vyberajú?

Tepovanie

Jedna z najpopulárnejších čistiacich služieb už niekoľko rokov. Okrem auta vytepujú profesionáli aj sedačky, matrace, koberce, či rôzne čalúnenia. Výhodou je TOP vybavenie a skúsenosti, s ktorými vybrané firmy disponujú. Najnovšie niektoré spoločnosti zavádzajú tzv. vysokotlakové čistenie s ohrevom, vďaka čomu sa šetrí čas, energia, čistiace prostriedky, voda a tým aj životné prostredie. Výsledky sú ale v porovnaní s klasickým tepovaním ešte lepšie, vďaka horúcej vode, ktorá efektívnejšie odstráni aj tie najvážnejšie znečistenia.

Čistenie podláh a okien

Najmä po dokončení stavby, či rekonštrukcie, potrebuje priestor kompletné čistenie podlaha a okien. Drobný prach sa môže roky víriť v priestore a spôsobovať kožné, či alergické problémy. Postavebné upratovanie je navyše nevyhnutné aj pre kolaudačný proces, takže tomuto úkonu sa nevyhne nikto.

Nemenej dôležité je očistiť okná a to nielen sklenené tabule ale predovšetkým okraje v blízkosti tesnenia. Ak by nečistota ostala dlhšie na týchto miestach, mohlo by sa stať, že časom dôjde k oteru alebo jeho poškodeniu. Navyše okná tak netesnia.

Údržba zelene a úprava vonkajších priestorov

Predovšetkým firmy nemajú personálne ani časové kapacity riešiť kosenie trávnika, strihanie stromov, čistenie žľabov od lístia, či odstraňovanie machov z fasády, strechy, či múrov. Čoraz viac domácností prenecháva túto úlohu na profíkov. Exteriérové čistenie a starostlivosť o zeleň je časovo náročná úloha ale profesionáli ju vykonajú za zlomok času. Navyše ide často o sezónnu záležitosť, takže pomocná ruka firmy sa vám určite zíde.

Upratovanie firiem a domácností

Pamätáte si na soboty? Pravidelne sa doobeda upratovalo po celom týždni, aby bolo na nedeľu pekne upratané. A tak stále dookola. Upratovanie si naozaj žiada pravidelnosť. Ak na to nemáte kapacity alebo vôľu, prenechajte to firme, ktorá túto robotu vykonáva každý deň a vie nájsť aj tie najmenej dostupné miesta, kde sa špina môže usádzať. Vaše zdravie sa vám odvďačí.

Okrem týchto služieb poskytujú upratovacie firmy aj možnosť nákupu čistiacich prostriedkov za zvýhodnené ceny. Ak potrebujete vyčistiť garážové domy, alebo vlastnú garáž, kde je často na zemi olej, prach, soľ, či blato, prenechajte to firme a ušetrený čas využite efektívne.

 

nasvadbe:
Related Post