X

Frenulotómia môže byť riešením aj pre vás

Predčasnou ejakuláciou dnes už trpí viacero mužov. Príčiny môžu byť rôzne, jednou z nich môže byť aj fyzický problém. Ak máte problémy s krátkou uzdičkou či s jej natrhnutím, riešením pre vás môže byť operácia.

Frenulotómia je nenáročný zákrok, ktorý nevyžaduje vašu práceneschopnosť ani žiadnu špeciálnu prípravu. Po tejto operácii nedochádza k poruche erekcie či k poškodeniu reprodukčnej funkcie.

Frustrácia mužov kvôli predčasnej ejakulácii

Predčasná ejakulácia je jedným z problémov, kvôli ktorým sa muž môže cítiť nesvoj a frustrovaný. Nasleduje to totiž k neúplnému uspokojeniu jeho partnerky pri pohlavnom styku, pričom k orgazmu u muža dôjde oveľa skôr ako u ženy, ktorej to nemuselo k plnému uspokojeniu vôbec stačiť. Ak chcete tento problém riešiť, jednoduchou operáciou môžete predísť predčasnej ejakulácii. Spôsobené to môže byť aj prílišným vzrušením či psychickou rozrušenosťou z partnerky. Nemusíte sa už trápiť, pretože frenulotómia je dostupným zákrokom pre každého.

Pooperačná starostlivosť

Zákrok je síce nenáročný a trvá len pár minút, no starostlivosť po operácii netreba zanedbávať. Je dôležité dodržiavať sexuálnu abstinenciu aspoň štrnásť dní, hojenie môže urýchliť kúpeľ v harmančeku a premasťovanie jazvy epitelizačnýmimasťami. U pacienta sa po operácii môže objaviť mierna bolesť či opuch, nie je to ale nebezpečné. Pred operáciou musí pacient podstúpiť potrebné predoperačné vyšetrenia. Rana je po operácii zašitá vstrebateľnými stehmi, takže po operácii môže ísť do domácej starostlivosti a stehy nie je potrebné neskôr vyberať.

Ak chcete naplno uspokojiť vašu partnerku a nechcete sa jej zakaždým ospravedlňovať kvôli predčasnej ejakulácii, frenulotómia môže byť pre vás jedinečným riešením. Operácia je nenáročná a vďaka klinike Frais ju môžete podstúpiť kedykoľvek. Starajte sa o seba a svoje zdravie.

nasvadbe:
Related Post