X

Sypaný čaj aj ako netradičná výslužka

Sypaný čaj aj ako netradičná výslužka

Chystáte svadbu? Tradičná výslužka sa zmenila. Trendy jasne hovoria, že tak, ako vás, novomanželov, obdarujú svadobčania, musíte odmeniť aj vy ich. Zabaliť koláče do krabice nestačí. Trendom sú drobné darčeky pre pozvaných hostí. A nemusí ísť len o domácu slivovicu. Skúste zdravú výslužku aj pre abstinentov – čaj. Tento originálny darček je milou a netradičnou pozornosťou.

Ako obdarovať hostí na svadbe?

Zabudnite na alkohol aj na krabice koláčov. Nemusíte ich dávať piecť toľko. Prichystajte si predsvadbovú fotku s venovaním a k tomu malý darček – trebárs kvalitný čaj. Sypané čaje sú výrazne kvalitnejšie ako čaje v nálevových sáčkoch. K čomu rozdiel prirovnať? Sú ako 20% a 95% šunka. A to už je riadny rozdiel v kvalite.

Sypané čaje sú o senzorických pôžitkoch aj o zdraví

Kvalitné sypané čaje majú lepšiu štruktúry. Čajové lístky aj ďalšie ingrediencie nie sú podrvené a po zaliatí vodou sa nádherne rozvinú. Niektoré silné čaje je možné zalievať dokonca viackrát. V bylinkových čajoch rozoznáte vizuálne jednotlivé bylinky a podobné je to i u ovocných čajov. Ovocie z nich nie je zomleté na prášok, ale kusové. Po zaliatí čajom si na ňom môžete dokonca pochutnať.

Aký čaj vybrať pre svadobných hostí?

Kvalitný čaj v pyramídkach nebude tak efektný ako sypaný čajE-shop Veselycaj.sk ponúka čierne, zelené, ovocné, bylinkové ajurvédske čaje. Sú vhodné ako originálny darček vďaka svojej kvalite aj forme zabalenia. Bežne vám v e-shope čaj zabalia do papierového vrecka, alebo do papierovej dózy. Môžete si však vybrať aj tie v priehľadných dózach s dreveným uzáverom. Hitom sú tiež čaje v plechovke a v krabičke.

Chcete skutočne exkluzívne sypané čaje ako darček? Vyberte si ajurvédske čaje v malých fľaštičkách zabalených ako bomboniéra. Ide o ochutnávku niekoľkých čajov. Tento originálny darček pre svadobných hostí určite zaujme.

nasvadbe:
Related Post