X

Tipy pre nevesty, ako sa pripraviť a čo si obliecť na svadobnú noc

Tipy pre nevesty, ako sa pripraviť a čo si obliecť na svadobnú noc

Váš svadobný deň je jedným z najvýznamnejších dní vášho života. Trávite mesiace starostlivým výberom dokonalých svadobných šiat, topánok, vzhľadu make-upu a účesu. S blížiacim sa koncom svadobnej oslavy prichádza na rad čas osamote s vašim životným partnerom. Vaša prvá svadobná noc ako manželský pár. Pýtate sa, ako sa pripraviť a čo si obliecť?

Existuje niekoľko možností pre vaše svadobné oblečenie. Môžete kombinovať rôzne veci alebo si zvoliť jednotlivé kúsky. Bez ohľadu na to, pre čo sa rozhodnete, inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi a vyzerajte skvele!

Čo si môže nevesta obliecť na svadobnú noc?

Nevesty majú niekoľko možností, pokiaľ ide o oblečenie na svadobnú noc. Svadobné podprsenky, korzety a spodné prádlo, saténové župany, košieľky a pyžamá. Zoznam je naozaj nekonečný. Mnoho svadobných nočných outfitov je vyrobených z hodvábu alebo saténu, ktoré vám dodajú elegantnosť.

Obľúbené sú súpravy podprsenky a nohavičiek ako aj jemné hodvábne šaty, ktoré sú krátke a podobné nočným košieľkam.

Niektoré ženy uprednostňujú hodvábny alebo saténový župan, pod ktorý môžete môžete zvoliť erotickú spodnú bielizeň.

Košieľky zvýraznia vašu ženskosť elegantným spôsobom, a ak sa rozhodnete pre jednu, môžete ju spárovať s pančuchami alebo podväzkom, aby ste vylepšili váš celkový vzhľad.

Tip: Nezabudnite na dekoráciu miestnosti. Vyberte si svadobnú kyticu alebo svadobnú výzdobu, ktorá bude vytvárať dokonalú atmosféru.

Na čo treba dbať pri výbere oblečenia a bielizne

Predtým, ako sa pustíte do nákupu oblečenia a spodného prádla, dbajte na nasledujúce body, aby ste si nekúpili niečo, čo vám bude nepríjemné.

  • Uprednostnite pohodlie. Samozrejme, že môžete brať ohľad na to a vyberať aj podľa toho, čo by si váš partner prial, no nič čo by presahovalo vaše pohodlie alebo sebadôveru.
  • Investujte do kúskov, ktoré si môžete obliecť aj viackrát.
  • V neposlednom rade, nerobte kompromisy vo veľkosti a strihu. Vyberajte si vždy správnu veľkosť aj správny strih, aby vám bielizeň sedela čo najlepšie.

1. Vyberte položky, vďaka ktorým sa budete cítiť sebaisto

Pri výbere svadobného nočného oblečenia si nezabudnite starostlivo vybrať tie kúsky, v ktorých sa budete cítiť sebaisto a sexy zároveň. Mnoho obchodov so spodnou bielizňou a butikov vám umožní vyskúšať si oblečenie a dokonca aj bielizeň predtým, ako si ich kúpite. Nekupujte si nič, čo sa vám nepáči. K dispozícii je veľa možností a určite si nájdete to, čo sa vám páči a pri nosení sa budete cítiť sebaisto.

Dávajte pozor na to, že ak si kúpite niečo, čo sa vám nepáči, pravdepodobne už danú položku nebudete môcť vrátiť. Mnoho predajcov neakceptuje vrátenie tovaru, ako sú podprsenky a spodná bielizeň.

2. Ceny

Kúsky spodnej bielizne sa môžu cenovo líšiť, v závislosti od typu oblečenia a materiálu. Mnoho kusov spodnej bielizne je vyrobených z hodvábu, čipky a saténu, no existujú aj lacnejšie alternatívy, ktoré sú vyrobené z bavlny alebo polyesteru.

Pred zakúpením akejkoľvek spodnej bielizne na svadobnú noc si zvážte rôzne možnosti a porovnajte si ceny u rôznych predajcov. Butiky a malé obchody bývajú drahšie ako veľkoobchody.

Ak viete, že bielizeň využijete viackrát, môžete samozrejme investovať aj do drahších kúskov.

Tip: Chystá sa na svadbu aj niekto z vašich blízkych? Poraďte budúcej neveste na čo myslieť pri výbere svadobných šiat.

3. Zvoľte viac možností

Buďte pripravení na čokoľvek, vrátane stratenej batožiny či rozliateho šampónu v kufri. Nikdy neviete, čo sa môže stať po ceste na svadobnú cestu / noc. Najlepšie urobíte, ak si kúpite a zbalíte viacero kusov oblečenia.

Môžete tiež zvážiť možnosť zabalenie vecí do príručného kufra, aby ste mali istotu, že si budete mať čo obliecť, ak by sa vaša batožina stratila na ceste. Ak cestujete s drahou bielizňou, zvážte nákup ochranných sáčkov na ochranu vášho oblečenia.

Tip: Ak je hotel vašej prvej svadobnej noci vzdialený, vyberte si ideálne svadobné auto.

4. Vyberte si viacero kusov na nosenie

Mat’ pri sebe viacero kúskov je vyhodne aj vtedy, ak by ste spontánne zmenili názor pri výbere bielizne.

K županu alebo nočnej košeli si môžete dokúpiť súpravu podprsenky a nohavičiek. Potom sa môžete rozhodnúť zvoliť len jednu z vecí alebo ich môžete kombinovať. Vždy je výhodné mať na výber rôzne oblečenie pre každý prípad.

Najkrajšia vec, ktorú môžete nosiť, je vaša sebadôvera. Váš  manžel vás bude považovať za sexy a milovať, bez ohľadu na to, čo máte na sebe. Akokoľvek sa rozhodnete, čo si vy a váš manžel naplánujete a oblečiete, vaša svadobná noc by mala byť plná lásky, vášne a romantiky.

 

Dominika Blchová, SEO služby a copywriting

 

nasvadbe:
Related Post