X

Ako naplánovať svadbu, aj keď ste s partnerom úplne odlišné osobnosti

Ako naplánovať svadbu, aj keď ste s partnerom úplne odlišné osobnosti

Protiklady sa priťahujú. Niekedy však rozdiely spôsobujú menšie komplikácie v spolunažívaní.

Rozdielny hudobný vkus, rozdielne názory, vkus v umení či móde. Ona nedá dopustiť na tyrkysovú farbu, on má radšej tmavomodrú…

A svadba je len jedna.

Niekedy to ženích nechá všetko na nevestu, a svadobný deň len „nejako prežije“. Inokedy sa rád zapojí do svadobných príprav od úplného začiatku.

Svadobné prípravy preveria vašu schopnosť nájsť kompromis. Ako zvládnuť prípravy, ak máte obaja nápady, ktoré sú skvelé, no je ťažké ich skĺbiť? Máme pre vás niekoľko tipov.

Napíšte si nápady

Najprv každý zvlášť. Spíšte všetky detaily svadobného dňa, ktoré vám napadnú. Určite medzi nimi dokážete nájsť zlatú strednú cestu.

Nechajte to na svadobnú agentúru

…alebo na svadobného koordinátora, ktorému obaja dôverujete. Profesionáli dokážu nájsť riešenia, ktoré vyhovejú obom. Ako v svadobnej výzdobe, tak v priebehu ceremoniálu, hostiny, hudbe, tak, aby sa to všetko harmonicky dopĺňalo.

Vyberte si najlepšieho svadobného fotografa

Prehliadka portfólia vášho potenciálneho svadobného fotografa je len prvý krok. Mali by ste ho spoznať osobne, skôr, než sa definitívne rozhodnete, že je to „ten pravý“.

Osobné stretnutie so svadobným fotografom je nutnosťou. Ak sa v jeho prítomnosti budete cítiť ako v spoločnosti priateľa, vaše svadobné fotografie budú dokonalé. Počas svadby s ním totiž strávite najviac času.

Spoločne s fotografom preberiete všetky vaše nápady a vytvoríte si úžasné svadobné portréty, ktoré budú odrážať dokonalú súhru vás oboch, ako spriaznených duší – nie rozdiely.

Zvoľte svadbu mimo vášho bydliska

Nájdite si miesto, ktoré je čarovné pre vás oboch. Áno, môže to byť finančne náročnejšie a pravdepodobne pozvete len pár najbližších priateľov a členov rodiny. No práve malé svadby v kruhu najbližších sú v posledné roky obľúbené.

A možno to miesto, ktoré sa vám obom zapáči, nie je až tak ďaleko od vášho domova. Napríklad neďaleký kláštor, areál zámku či mestský palác…

Žiadny stres – je to len váš deň

Mnoho neviest strávi celý svadobný deň v napätí, ako dopadne, až si ho nakoniec zabudnú užívať. Malo by to byť presne naopak.

V deň D je už všetko pripravené a je načase si ho vychutnať naplno, nech ostane vo vašich spomienkach ako jeden z najkrajších dní vášho života.

Tento článok pre Vás pripravili Fine Art svadobní fotografi Darina a Tomáš Photography

 

 

Link:

https://darinatomas.sk

nasvadbe:
Related Post