X

Spoznáte rozdiel medzi diamantom a sklíčkom?

Každá žena túži zažiť ten pocit, keď ju muž prvýkrát požiada o ruku. A potom druhýkrát. A neskôr druhý muž. No, nepredbiehajme, vráťme s k tej prvej žiadosti. Okrem samotného aktu vie ženu potešiť aj prsteň vyššej hodnoty, ktorý obsahuje niektorý z drahých kameňov. Ako však rozpoznáte diamantový prsteň zo zlata s prsteňom z chirurgickej ocele a so zirkónikom?

Pozerajte na krabičku

Keď vidíte, že muž padá na jedno koleno a vyťahuje z vrecka krabičku s prstienkom, nenechajte sa zaplaviť emóciami a hormónmi. Jedným okom pozrite práve na krabičku. Ak vidíte logo nejakej firmy, nákres diamantu, gravírovanie alebo nápis, ktorý akokoľvek súvisí so slovom diamond, viete, že vo vnútri krabičky sa skrýva skutočný poklad.

Pohľad muža hovorí za všetko

Muži dajú radi najavo, že nekúpili prsteň za 20 eur. Niekedy vám to dokonca aj naznačia alebo povedia. Pri samotnej žiadosti o ruku budú venovať prsteňu väčšiu pozornosť ako vám a skôr než vašu odpoveď na tú dôležitú otázku budú očakávať reakciu na darovaný prsteň. Ach, páni, také priehľadné.

Samotný akt je honosnejší

Chlap s diamantovým prsteňom vo vrecku vás nepožiada o ruku doma v teplákoch pri televíznych novinách. Dokonca ani v reštaurácii pri romantickej večeri. Takíto chlapi väčšinou vymyslia naozaj honosný výlet. Let balónom, súkromný wellness či romantická kapela v parku? Ak vidíte, že sa blíži žiadosť o ruku v takomto štýle, je dosť možné, že prsteň bude diamantový.

Lesk diamantu je nenapodobiteľný

Ak sa rozhodnete dať si diamant aj na obrúčky, bude vás tento lesk ožarovať celý život. Ak dáte vedľa seba prsteň s diamantom a prsteň so sklíčkom rovnakého tvaru, okamžite zbadáte rozdiel. Sklíčko bude pravdepodobne matné a bez lesku ,diamant môže hrať hneď niekoľkými farbami aj pri menšej veľkosti.

Sama doma? Šup pre kuchynskú váhu

Posledné riešenie je najspoľahlivejšie – hoďte prstienok na kuchynskú váhu. Tá vám už prezradí, či ide o diamant alebo len o krištáľ.

 

 

 

 

nasvadbe:
Related Post