X

Ako ušetriť na svadbe ako nič?

Svadobný deň by mal byť jedným z najkrajších v živote ženy a muža. Samotnej udalosti predchádza kopec vybavovačiek a stresu. Faktom je tiež to, že svadba nie je lacný špás. V dnešnej dobe sa ceny za svadbu pohybujú tisíckach eur. Dobrou správou je, že viete znížiť náklady bez toho, aby ste sa museli vzdať vysnívaných šiat či dekorácií. Poradíme vám, ako ušetriť na svadbe s Tipli.

Nakupujte cez cashback portál Tipli

Počuli ste už o Tipli? Je to najlepší cashback na Slovensku. Cashback znamená zjednodušene peniaze späť. Za každý online nákup prostredníctvom portálu Tipli.sk sa vám vráti späť na váš účet určité percento z finálnej ceny nákupu. Vyberať si môžete z vyše 350 registrovaných obchodov.

Okrem samotného cashbacku prináša Tipli svojim používateľom pravidelné zľavy či výpredaje. Niektorí predajcovia navyše umožňujú skombinovať cashback a zľavy, vďaka čomu vás vyjdú nákupy ešte lacnejšie. Na stránkach Tipli.sk nájdete aj letáky s najnovšími informáciami o zľavách a tiež Tipli magazín, do ktorého každý týždeň pribúdajú zaujímavé články.

Dokonalá svadba za menej peňazí

Zorganizujte dokonalú svadbu, ale zaplaťte menej. Ukážeme vám, na čom všetkom nákupmi cez cashback portál Tipli.sk môžete ušetriť vaše ťažko zarobené peniaze. Nasledujúci zoznam vás presvedčí, že nákupy cez Tipli naozaj stoja za to.

Svadobné šaty

Rozprávkovo krásne svadobné šaty sú základ pre každú nevestu. Či už chcete popoluškovské šaty, alebo niečo jednoduchšie, v sekcii prémiová móda si určite vyberiete tie pravé pre seba.

Spoločenské šaty pre družičky

Rovnako môžete s cashbackom zaobstarať aj spoločenské šaty z Bonprix pre vaše družičky. Zladiť termín nákupu pre väčší počet ľudí je namáhavé. Nákupmi online to vybavíte za pár minút z pohodlia domova.

Svadobné dekorácie

Svadobné dekorácie premenia každú miestnosť na elegantný a slávnostný priestor. Veľký výber svadobných dekorácií od kvetov cez stuhy, balóny, mašle a mnohé ďalšie od výmyslu sveta kúpite na Aliexpress.

Svadobná cesta

Vyrazte po svadbe na romantickú dovolenku vo dvojici. Môžete cestovať cez cestovnú kanceláriu alebo si zarezervovať zvlášť letenky a ubytovanie. Parádny výber ubytovacích možností prináša Booking.com.

Zaregistrujte sa na Tipli ešte dnes

Začnite nakupovať s výhodami už dnes. Jediná vec, ktorú musíte urobiť, je zaregistrovať sa na Tipli.sk. Vyplnenie krátkeho registračného formulára vám zaberie pár minút. V prehľadnom menu Tipli.sk si vyberiete svoje obchody, prekliknete sa do nich a okamžite začnete šetriť pri svadobných nákupoch svoje peniaze.

 

nasvadbe:
Related Post