X

Športovci to nemajú jednoduché. Naplánovať svadbu niečo trvá

Športovci to nemajú jednoduché. Naplánovať svadbu niečo trvá

Svadba je v živote človeka špeciálnym momentom. Vziať si človeka, ktorého milujete a chcete s ním stráviť zvyšok svojho života, to je niečo, čo je skutočne magické. Samozrejme, všetko musí prísť v správny čas, i keď by sme mohli polemizovať o tom, či niekedy správny čas vôbec bude. Skrátka, keď to tak cítite, mali by ste si ísť za tým. Nikto nikdy nebude stopercentne pripravený. A to je fakt.

Niekedy ľudia čakajú príliš dlho a čaro postupne pominie. Niekedy ľudia do toho idú príliš rýchlo a nedopadne to podľa ich predstáv. Netreba si nad tým ale zbytočne lámať hlavu, pretože v danom okamihu to tak človek chcel a bol šťastný, takže netreba ľutovať nič, čo bolo v minulosti. Základom je posúvať sa vpred. A kedy je ideálny čas na svadbu? To sme na našom webe už v minulosti riešili a dospeli sme k tomu, že ideálny čas prakticky neexistuje. Viac sa môžete dozvedieť tu https://nasvadbe.sk/zaujimavosti/kedy-je-idealny-cas-na-svadbu-to-vam-pravdepodobne-nepovie-nikto/  . Pre niekoho to je po roku vzťahu, pre niekoho po troch alebo štyroch, pre niekoho po desiatich. Každý žijeme svoj vlastný príbeh, režírujeme film menom život, ktorého sme hlavnými úlohami. Inak povedané, čo je ideálne pre druhých, nemusí byť pre vás a naopak.

Svadba so sebou prináša zodpovednosť, existuje ale niekoľko dôvodov, prečo by ste to doho mali ísť, zistíte viac tu  https://www.rodinka.sk/zena/svadba/10-dovodov-preco-vstupit-do-manzelstva/. Musíte mať totiž čas a priestor na to, aby ste si danú osobu mohli zobrať, pričom je to aj finančne náročné. Nájsť si čas nie je jednoduché, to by vedel potvrdiť každý. A športovci to majú viacnásobne špecifické, pretože sú väčšinu roka na cestách, voľného času je málo, majú zápasy, preteky, výkony, sú na rôznych miestach sveta, pričom keď už je voľno, majú kultúrne povinnosti, sú rôzne galavečery a radi by niekedy išli aj na dovolenku. Do toho naplánovať svadbu je skutočne úctyhodná úloha. Ale dá sa to. Ako príklad si môžeme zobrať pretekárov F1. Formula 1 je populárna po celom svete a preteky sú nielen v Európe, ale aj v Amerike či v Ázii, takže je skutočne náročné si na chvíľu vydýchnuť. Ideálnou možnosťou je letná pauza, ktorá trvá približne mesiac alebo potom úvod roka, kedy sa tri mesiace nepreteká. I keď, aj počas toho obdobia sú na pláne testy, rôzne skúšky a podobné záležitosti.

Každopádne, aj tí najlepší pretekári ako Max Verstappen z Red Bull Racing Honda a Lewis Hamilton z Mercedesu, na ktorých sú v službách, ktoré poskytujú stávky naživo ako napríklad extra.bet365.com/news/sk/Formula-1 , najnižšie kurzy, myslia na to, že jedného dňa sa zoberú so svojimi láskami. Obaja sú favoritmi na titul majstra sveta, pričom jemným favoritom je aktuálne Max Verstappen. Ale o tom niekedy inokedy. Lewis Hamilton od toho nemal ďaleko so špeváčkou Nicole Scherzinger, Max Verstappen je aktuálne zamilovaný do Kelly Piquet, s ktorou by mu to mohlo jedného dňa klapnúť. Ale to chce zrejme ešte čas. Tu sa môžeš dočítať  o tom, že Kelly je preňho dôležitá aj pri výkonoch https://www.redbull.com/sk-sk/theredbulletin/max-verstappen-formula-f1-vnutorny-okruh-ludi. Patrí medzi ľudí, ktorí sú preňho najdôležitejší.

Je ale dosť reálne, že ak budú mať svadbu, bude to v lete alebo začiatkom roka ako spomíname vyššie. To isté futbalisti, tí majú ideálny čas na súkromné záležitosti počas letných mesiacov, a teda medzi sezónami. Potom sú taktiež profesionáli, ktorí čakajú na svadbu až do konca kariéry, ale čakať prehnane dlho taktiež nie je dobré pre samotný vzťah. Môže to byť zradné. Ideálny čas totiž, ako už všetci dobre viete, neexistuje.

nasvadbe:
Related Post