X

Dámske teplákové súpravy – prinášajú túto jeseň pohodlie a komfort

Teplákové súpravy boli kedysi vecou, ​​ktorá bola striktne určená na nosenie v domácom prostredí alebo počas odpočinku na gauči. Dnes je už ale všetko inak, nielen v pánskom, ale tiež v dámskom šatníku. V poslednej dobe získali teplákové súpravy naozaj veľkú popularitu, a tak sa stali nevyhnutnou súčasťou šatníka. Ako ich teda nosiť a vyzerať pri tom štýlovo?

Tepláková súprava na každý deň

Všetky dámy v rokoch sa teraz určite chytajú za hlavu – tepláková súprava na nosenie po meste?! Úplne vám rozumieme. Pre staršiu generáciu je často problémové pochopiť nové módne trendy, nieto sa s nimi ešte zžiť a nosiť ich. Dámske teplákové sú však skvelou voľbou pre všetky dámy, a to bez ohľadu na vek a vkus! Zažeňte preto myšlienky na ošúchané a vrecovité teplákové súpravy z nekvalitných materiálov, ktoré poznáte zo starých čias – nová inkarnácia teplákových súprav je totiž oveľa kvalitnejšia a štýlovejšia. V jesennej a zimnej sezóne je to preto opäť o tom, ako teplákovú súpravu správne nosiť.

Kľúčom k noseniu teplákovej súpravy v dnešnej dobe je to, kam ju nosíte. Záleží tiež veľmi od toho, s čím ju spárujete, a od druhu a strihu látky, ktorý si vyberiete. Či tak alebo onak, najlepšie na tom je, že tepláková súprava je neuveriteľne pohodlná na celodenné nosenie, takže si ju môžete obliecť prakticky každý deň.

Hlavne aby všetko spolu ladilo

„Matchy matchy“ je vždy víťazná kombinácia. U dámskych teplákových súprav hrá veľkú rolu najmä zladenie farieb a štýlov. Pokiaľ si teda obliekate béžovú dámsku teplákovú súpravu, skombinujte ju s bielym klasických tričkom bez potlače, bielymi teniskami alebo vojenskými topánkami, a oblečte si na ňu béžový alebo hnedý kabát. Noste vždy hornú a spodnú časť setu v rovnakej farbe a z rovnakého materiálu. Najlepšou voľbou pre dámy bývajú neutrálne farebné odtiene, ktoré pôsobia elegantnejšie ako výrazné farby. Široký výber farieb dámskych teplákových súprav nájdete napríklad na Bolf, takže aj pokiaľ hľadáte žiarivú ružovú alebo oranžovú, tu tieto sety rozhodne nájdete. Kľúčom však je voliť do outfitu maximálne jednu alebo dve ďalšie farby, ktoré sú v podobnom odtieni alebo sú neutrálne.

Zvážte vašu obuv

Zamyslite sa nad tým, aké topánky spárujete s teplákovou súpravou. Ak chcete dosiahnuť dokonalý vzhľad, váš outfit stále musí vyzerať ako premyslený a dokonale zložený. Aj keď je to ležérna možnosť, neobúvajte si len klasické tenisky. Pohrajte sa z vojenskými alebo členkovými čižmami, vyskúšajte rôzne druhy tenisiek alebo si dokonca počas teplých jesenných dní obujte lodičky!

Top si zastrčte do teplákov

Kombinácia svetra alebo oversized trička a teplákových nohavíc môže niekedy vyzerať trochu neforemne. Vášmu telu je potrebné v týchto outfitoch dodať nejaký tvar. To, čo pomáha, a čo vám umožní nosiť k teplákom omnoho väčšie množstvo topov, je ich zastrčenie v prednej časti nohavíc. Tento spôsob vám zdvihne sebavedomie, zvýrazní váš pás i vašu postavu, a váš outfit bude pôsobiť o niečo uhladenejšie.

Dobre si vyberte vaše vrchné oblečenie

Ak chcete, aby váš vzhľad zodpovedal móde a rôznym štýlom, vyberte si štýlovú bundu. Pridaním trenčkotu alebo oversized džínsovej bundy môže vaša tepláková súprava pôsobiť sofistikovanejšie, trendovejšie, a môže celý outfit zladiť. V chladnejších dňoch sa zase nebojte obliecť si vlnený kabát, ktorý k súprave farebne ladí, alebo prešívanú bundu či teplú parku.

nasvadbe:
Related Post