X

3 miesta, kde vaša vyvolená zaručene povie áno

Na žiadosť o ruku potrebujte odvahu a tiež ideu, kde svojej vyvolenej žiadosť predložíte. Môžete síce vsadiť na klasiku v podobe chutnej večere v luxusnej reštaurácii, ale existujú aj iné možnosti. Možnosti, ktoré vám zaručia, že vaša partnerka povie áno. Ktoré 3 miesta sú na žiadosť o ruku ideálne?

Počas súkromného letu nad mestom

Odporúčame vám spojiť zážitkový darček so zásnubami a iste sa dočkáte sladkej odmeny v podobe nadšenia vašej polovičky. Pozor na to, aby nešlo o príliš adrenalínové zážitky ako je paragliding alebo zoskok padákom. Pri výbere zásnubného darčeka postupujte obozretne podľa toho, akú povahu má vaša partnerka. Stávkou na istotu sú zásnubné súkromné lety. V malom lietadle budete len vy a pilot. Premyslite si, aké lietadlo vyberiete. Na zásnuby sa hodia lietadlá ako vrtuľník a malé dopravné lietadlo. Okoreniť zážitok môžete tak, že kúpite nočný let.

K absolvovaniu súkromného letu nepotrebujete žiadny výcvik a ani špeciálnu prípravu. Obmedzenie je len výškové, a to v prípade lietadla, kde by vaša výška nemala presiahnuť 2 metre. Nezabudnite si do lietadla zbaliť fľašku chutného vína alebo šampanské. Samozrejme, že najdôležitejší bude prsteň a samotná žiadosť o ruku.

Počas zásnubného letu balónom

Podobné pravidlá ako pre vyhliadkový let platia aj pre let balónom. Zásnubný let je organizovaný tak, aby ste v balóne boli len vy dvaja a pilot. Let balónom je dokonalý sám o sebe, ale veľmi romantický je, keď si vyberiete let počas západu slnka. V ostatných prípadoch sa lieta hlavne v skorých ranných hodinách.

Ak chcete mať počas zásnub okolo seba priateľov, môžete kúpiť let pre skupinu ľudí. Do balónov sa zmestí približne 6 až 7 pasažierov v závislosti od ich váhy.

Počas plavby po mori na jachte

Komu nevoňajú zážitky v oblakoch, ten môže vsadiť na zážitky na mori. Na morskej hladine sú pocity podobné tým vo vzduchu – pocítite slobodu a šťastie. Výhodou plavby na jachte je možnosť spojiť zásnuby s dovolenkou. Zoberte so sebou svojich známych a po zásnubách zorganizujte poriadnu, odviazanú party. Aby bola plavba naozaj nezabudnuteľná, prenajmite si okrem kapitána lode aj kuchára. Vymyslí pre vás také menu, ktoré bude kulinárskym snom. Pripravte na jachte výnimočné prostredie, aby sa vaša láska cítila ako kráľovná.

 

 

nasvadbe:
Related Post