X

Našli sme ideálne miesto pre romantické zásnuby

Hľadáte ideálne miesto, kde by ste svoju vyvolenú požiadali o ruku? Stále viac mužov sa snaží nájsť netradičné spôsoby, ako vyznať svojej partnerke lásku. Niekto vsadí na let balónom, iný vytvorí romantickú atmosféru na pláži. Čo keby ste vytvorili romantiku ako vyšitú na lodi? Požiadajte partnerku o ruku počas plavby na jachte.

Žiadosť o ruku v kruhu priateľov

Rekreačné plavby po mori sú jedinečná príležitosť, ako prežiť romantické chvíle alebo pripraviť drahej polovičke prekvapenie. Nemusíte kupovať lode na predaj. Na internete nájdete agentúry, ktoré ponúkajú nielen jachty na predaj, ale tiež na prenájom. Agentúry sa dokážu postarať o to, aby bola atmosféra na lodi dokonalá. Od výzdoby cez catering až po trasu plavby na očarujúce miesta.

Žiadosť o ruku na jachte je perfektná myšlienka aj vďaka tomu, že na jachte budete v kruhu priateľov. Žiadne zvedavé oči alebo davy ľudí nebudú rušiť chvíle, ktoré patria vám a partnerke. Po zásnubách môže prísť na rad divoká party a oslava.

Ako si spríjemniť zásnuby na jachte

Vlastný kuchár

Samotná plavba na jachte je príjemná, relaxačná a plná zážitkov. Ak si však chcete dopriať pravý luxus, zakúpte si v agentúre služby kuchára. Agentúry majú na výber kuchárov zvučného mena, ktorí vám pripravia delikatesy od výmyslu sveta. Láska prechádza cez žalúdok, takže túto možnosť zvážte.

Šikovná posádka

Zásnubnú party vám pomôže pripraviť prenajatý steward. Pomôže so servírovaním, výzdobou a namieša vám chutné drinky. Stará sa tiež o čistotu kajút a vie byť po ruke v prípade, že potrebujete informácie o plavbe.

Zaujímavé aktivity

Nájdite si na jachte zaujímavé aktivity. Chvíle relaxu striedajte s potápaním, plávaním v zátoke alebo prechádzkami po prístavných mestečkách. Nechajte si od kapitána a agentúry poradiť, ktorá trasa je ideálna pre zamilované páry.

Prenájom katamaránu

Dajte prednosť katamaránu pred jachtou. Katamarán je priestrannejší, vyzerá na prvý pohľad lepšie a umožňuje plavbu v plytkých vodách. Na katamaráne je veľa miesta v kajutách, k dispozícii máte salónik, kde môžete pripraviť oslavu. Súčasťou je tiež veľká kuchyňa a jedáleň. Dostatok miesta nájdete na prove a korme lode, kde sa dá opaľovať i tancovať.

Kormidlujte loď

Chcete na milú zapôsobiť? Absolvujte potajme kapitánsky kurz. S kormidlom v rukách budete vyzerať neodolateľne. Odporúčame tiež kurz vodca malého plavidla, ktorý vám umožní kormidlovať loď na jazerách a riekach.

 

 

nasvadbe:
Related Post