X

Jeseň a svadby: Čo z toho vyťažiť?

Najkrajšie svadby vraj bývajú na jar – v marci alebo v máji. Aj iné ročné obdobia však majú svoje čaro a dokážu vám pripraviť krásne chvíle počas vášho veľkého dňa. Ako zorganizovať krásnu jesennú svadbu a na čo pri tom myslieť?

Najkrajšie fotky sú z jesene

Vymieňanie obrúčok bude na videu vyzerať krásne, ak v pozadí uvidíte pestrofarebné stromy. Jesenné farby sú jednoducho krásne a šikovný fotograf alebo kameraman dokáźu vytvoriť krásne spomienky práve vďaka farbám, ktoré celý veľký deň poriadne zvýraznia.

Výzdoba? Žiadny problém

Na jeseň je kvetov dostatok a kvitne naozaj všeličo. Aj veci, ktoré naopak na jar nekvitnú, môžete si teda vybrať kvety, ktoré sa vám budú naozaj páčiť a budú originálne. Okrem toho kvetinárstva nemajú až toľko práce, ako cez hlavnú svadobnú sezónu.

Prírodné materiály letia

Máme na mysli pri luxusných šperkoch, ale aj pri samotnej výzdobe. Prírodný kameň je krásny aj na svadobnej obrúčke. Rovnako krásna je však aj výzdoba na stoloch, kde miesto bielych umelohmotných obrusov máte všade listy, ihličie, kúsky dreva a iné prírodné aplikácie.

Nemáte problém so sálou, fotografom, DJ-om

Cez hlavnú sezónu sú všetci vybookovaný aj na dva roky dopredu. Ak si dáte svadbu na jeseň, je dosť možné, že budú mať voľno práve počas vášho vysneného dátumu. Dôležité je dohadovať všetko dopredu. Počasia sa nebojte, jeseň na Slovensku býva hlavne počas dní slnečná.

Nebojte sa o koláče a jedlo

A ani o mokré pazuchy a spotené ruky, z ktorých by sa mohol vyšmyknúť diamantový prsteň. Keďže nám nehrozia vysoké teploty, nebudeme zomierať v oblekoch, nemusíme sa báť, že sa nám roztečie torta, a aj útoky ôs a včiel sú menej pravdepodobné. Jeseň je skrátka ideálne obdobie pre svadby.

nasvadbe:
Related Post