X

Svadba dnes: výzdoba a catering

Čo a ako dnes svadba vyzerá, čo nesmie chýbať a čo je cool???? Od klasiky k trendovým riešeniam, aby tento deň bol čo najviac zaujimavý pre hostí.

Čo sa týka výzdoby ide čoraz častejšie do popredia minimalizmus a jednoduché riešenia. Nič nepokazíte ak sála – dekorácia nebude prezdobená ale naopak, v jednoduchosti je krása. Farby tento rok sa môžu vyznačovať kombináciou farieb, nemusíte sa držať zladeným tónom, kde jednotlivé prvky môžu zanikať. Nápadité sú aj malé darčeky pre hostí , ktoré môžu byť kombinované spolu s výzdobou.  Pamätajte na darčeky, ktoré budú skutočne užitočné pre vašich hostí.

Všetko by malo ladiť. Umocníte tým vašu svadbu. Každý detail prispôsobte danému konceptu celej svadby od šiat, výzdoby, inventára atď. Preto nezabudnite prenájom inventáru na svadbu konzultovať s cateringovou spoločnosťou alebo s kompetentnou osobou, čo bude mať inventár na starosti. Prirodzenosť dosiahnete len vtedy, ak bude všetko do seba zapadať.

Ak chcete byť vo výzdobe IN – uprednostnite dekoráciu zo živých kvetov. Je prirodzenejšia a viac vynikne. Fántázií sa medze nekladú. Čoraz častejšie sú využívané aj kvety netradičné a namiesto klasických ruží sa vyskytujú poľné kvety ako slnečnice, ľalie a iné.

Dajte na výber svadobným hosťom na čo majú chuť. Dnes už servírované jedlo na hostine nahrádzajú švédske stoly. Bohatý výber mäsa, rýb, syrov, pečiva, šalátov – uspokoja každého. Všetci si vyberú. Dnes je už bežné mať výber aj pre vegetariánov, a aj alergikov…

Klasické zákusky už nahrádzaju sofistikovanejšie dezerty: banketové zákusky, sladké finger foody, fontány,  bohato ozdobené a výtvarne poňaté koláčiky ozdobené rôznymi spôsobmi.

 

nasvadbe:
Related Post