X

Záhradný stan zastreší aj vašu svadbu

Záhradný stan zastreší aj vašu svadbu

Chystáte svadbu? Ceny stále rastú a preto je opäť hitom domáca svadba. Nemusí byť vôbec malá, ale urobiť ju doma vo vlastnej réžii znamená vždy hodne ušetriť. Lenže kam s toľkými hosťami? Obvykle sa aj tá najmenšia svadba nebezpečne rozrastie. Urobte ju na záhrade pod záhradným stanom.

Najkrajšia svadba je doma na záhade

Svadobčania sa nám obvykle nevojdú ani do väčšieho domu. Nikto si tiež nechce robiť starosti naviac a svadba na záhrade je aj tak romantickejšia. Ale ako sa poistiť pred nepriazní počasia? Dážď vie všetko pokaziť a ani nadbytok slniečka nemusí byť ideálny. Postavte si strechu nad hlavou! Ideálne pre tento účel sú nožnicové stany.

Nožnicové stany dokážu zastrešiť skutočne veľkú plochu

Moderné nožnicové stany majú veľmi stabilnú konštrukciu a predávajú sa v rozmeroch od 2×2 m až po 6×3 m. Zdá sa vám aj 18 m2 málo? Riešením je spojiť viac stanov do jedného. Sú na to pripravené a s týmto riešením sa počíta. Môžete vytvoriť honosne dlhý stan, ale tiež zastrešenie do U alebo do L.

Stany sa ponúkajú v rôznych farbách a nechýba ani svadobne biele prevedenie. Majú nepremokavú strechu a dajú sa používať s bočnými panelmi i bez nich.

Najprv svadba, potom…

Krstiny, oslavy výročí, rodinné grilovačky aj party s kamarátmi. Nožnicový záhradný stan sa dá používať u domu aj u chalupy. Hodí sa kamkoľvek, kde potrebujeme stabilnejší slnečník, ale nechceme budovať pevný prístrešok. Oceníme ho aj na dovolenke.

Plánujete sa v rodine pustiť do podnikania? Nožnicové stany sú ideálne aj ako predajné či reklamné stánky. Môžete pod nimi propagovať svoje služby na rôznych akciách a veľtrhoch, ale aj priamo predávať svoje výrobky.

Praktické a prenosné

Nožnicové stany sú veľmi ľahké a jednoducho ich rozložíte a zložíte aj v jednej osobe. V aute pri prevoze zaberajú minimum miesta, takže žiadne veľké auto na ich prevoz nepotrebujete. Sú kvalitné a stabilné. Pokiaľ sa však na nich niečo pokazí, jednoducho si dokúpite náhradný diel priamo u predajcu stanov – firmy MUTTON. Ponuku stanov nájdete na webových stránkach Expodom.sk.

nasvadbe:
Related Post