X

Svadobná torta na mieru aj nastylovanie candy baru. Ako fungujú Sladkosti pre hosti?

Svadobná torta na mieru

Dokonalý účes, dokonalé šaty, dokonalý make-up, dokonalý úsmev, dokonalá zábava, dokonalé občerstvenie, dokonalý deň. Očakávania od nevesty sú počas svadobného dňa – povedzme to mierne – často až prehnané. K svadbe je najlepšie pristúpiť tak, aby ste si to s partnerom čo najviac užili. A so svadbou mali čo najmenej starostí. Ak predsa len ostala požiadavka na dokonalú svadobnú tortu či candy bar, máme riešenie. Aké?

Vytvorte si svadobnú tortu na mieru

Sladkosti pre hostí sú internetový obchod s dezertmi, tortami i slaným pečivom. Dokazujú, že aj bez práce môžu byť koláče – a dokonca i svadobné torty na mieru. Cez ich prehľadný e-shop sa sami stanete cukrárom a vytvoríte si tortu presne podľa svojich predstáv: vybrať si môžete jedno- aj dvojposchodovú svadobnú tortu.

A čo ešte? Všetko máte vo svojej réžii – túžite po svadobnej torte s vanilkovým, čokoládovým, makovým alebo orechovým korpusom? A čo farba obtretia? Dáte prednosť tradičnej bielej, čokoládovej alebo romantickej malinovo-ružovej?

„Rovnako si vyberiete z 5 druhov krému – od mascarpone s lesným ovocím cez čokoládový s lesným ovocím až po karamelový krém. Tiež si zvolíte, aký spôsob obtretia chcete na svojej svadobnej torte mať a či vám ju máme vyzdobiť kvetmi, alebo si ju vyzdobíte sami,“ približuje prepracovaný proces výberu svadobnej torty na mieru Zuzana, manažérka výroby Sladkosti pre hostí.

Pri poschodovej svadobnej torte si dokonca každé poschodie môžete vytvoriť v inej kombinácii. Ak má nevesta radšej vanilkový korpus a ženích čokoládový, nemusíte robiť žiaden kompromis.

Nechajte si na svadbe nastylovať candy bar

Makrónky, tartaletky, panna cotta, tiramisu, mini pavlova torta. Krásne vyzerajú, výborne sa jedia a lahodne chutia. Aj z týchto dezertov sa môže skladať váš svadobný candy bar. V Sladkostiach pre hostí si uvedomujú, že nevesta má s prípravami veľkého dňa nesmierne veľa práce, aj preto ponúkajú možnosť nielen pripraviť dezerty, ale rovno nastylovať v spolupráci so žilinskou aplikáciou Príbeh svadby.

„Úprimne? Candy bar či sladké občerstvenie pre nevestu nie je na prvom mieste, je však pre ňu i pre hostí dôležité. Pre nás na prvom mieste je, preto sme sa rozhodli spolupracovať s Príbehom svadby. Svadobný candy bar nastylujú tak, aby sa budúci manželia mohli sústrediť na pre nich dôležitejšie veci,“ hovorí o tejto možnosti manažérka Sladkosti pre hostí.

Sladkosti pre hostí zabezpečia aj výslužkové balíčky

Zo svadby so Sladkosťami pre hostí neodídu s prázdnymi rukami domov ani hostia. Nevesty v ponuke e-shopu s dezertmi nájdu tiež balíčky výslužkové balíčky tradičných koláčov v rôznych veľkostiach. Budúci manželia si môžu vybrať zo 4 veľkostí balíčkov: veľká, stredná, malá a mini.

A čo vo výslužkových balíčkoch tradičných koláčov na svadbu nájdete? Punčové rezy, linecké koláčiky, štafetky, laskonky, likérové špičce, grilážky či bohemia rezy. Koláče, z ktorých si každý vyberie. Samozrejme, v prípade záujmu si môžete vybrať na výslužku aj iné dezerty – napríklad balíček tartaletiek či makrónok.

Sladkosti pre hostí teraz ponúkajú aj ochutnávkový balíček svadobných tort. Chcete ich vyskúšať ešte predtým, ako si objednáte svadobnú tortu na mieru? Objednáte si ho cez e-shop www.sladkostiprehosti.sk.

nasvadbe:
Related Post